CRISIS

NEGOTIATIONS

CONFERENCE

 

OCTOBER 30 –

NOVEMBER 2, 2018

 

Phoenix, AZ
Arizona Grand Resort and Spa

Conference Agenda
More Courses Coming Soon

TUE
30
08:00
09:00
Opening Ceremony
SEMINAR
Course Length: 1 hour - Instructor:
09:00
11:00
Incident Debrief: The Unexpected Ending, Las Vegas Metro
INCIDENT DEBRIEF
Course Length: 2 hours - Instructor: Pannullo, Joe
12:15
14:00
Incident Debrief: Hostage Situation, San Jose, CA
INCIDENT DEBRIEF
Course Length: 2 hours - Instructor: Campagna, Joe
14:00
16:00
CNT vs. SWAT Response to Barricaded Suicidal Subjects
SEMINAR
Course Length: 2 hours - Instructor: Albrecht, Charles | Goodman, James
14:00
16:00
Incident Debrief: Multiple Homicide / HRT, Grand Rapids, MI
INCIDENT DEBRIEF
Course Length: 2 hours - Instructor: Ostapowicz, Mark
WED
31
08:00
12:00
Millennials and Crisis Negotiations Teams: Bridging the Gap
SEMINAR
Course Length: 4 hours - Instructor: Jaeckle, Tina
15:00
17:00
Incident Debrief: The Montgomery FaceTime Standoff
SEMINAR
Course Length: 2 hours - Instructor: Di Lillo Jr., Joe
THU
1
08:00
12:00
Negotiating Wellness
SEMINAR
Course Length: 4 hours - Instructor: Panzer, Sally
13:15
15:00
Incident Debrief: Hostage Incident: Kennewick, WA
INCIDENT DEBRIEF
Course Length: 2 hours - Instructor: Guerrero, Chris | Whitby, Jarin | Taylor, Jeremy
15:00
17:00
Fixing the Disconnect Between CNT and Tactical
SEMINAR
Course Length: 2 hours - Instructor: Dubois, Wayne
15:00
17:00
The Kill Line
SEMINAR
Course Length: 2 hours - Instructor: Young, Andy | Pierpoint, Brandon
FRI
2
08:00
09:00
SWAT Operators and Negotiators Are Different: National Survey Results and How These Two Groups Can Work Together More Effectively
SEMINAR
Course Length: 1 hour - Instructor: Young, Andy | Pierpoint, Brandon
08:00
10:00
Educating SWAT: Basic Negotiation for Operators
SEMINAR
Course Length: 2 hours - Instructor: Drucker, Harry
09:00
10:00
Incident Debrief: Facilitating a Face-Saving Surrender
SEMINAR
Course Length: 1 hour - Instructor: Pierpoint, Brandon | Young, Andy
10:00
12:00
A Panel Discussion: Maximizing Negotiation Effectiveness - From Team Lead to Team Dynamics
SEMINAR
Course Length: 2 hours - Instructor: Doering, Patrick | Drucker, Harry | Torres, Victor | Pollock, Sean
13:15
15:00
Incident Debrief: Jonah Lane Hostage Rescue
INCIDENT DEBRIEF
Course Length: 2 hours - Instructor: Dubois, Wayne